Kinderen van 0 tot en met 12 jaar krijgen bij VCOG kinderopvang een totaalaanbod van opvang, educatie en ontwikkeling op een veilige plek waar spelen, ontmoeten en leren in samenhang met ouders en professionals wordt georganiseerd. Wij zorgen voor soepele overgangen naar het onderwijs door middel van samenwerking met onze collega’s van het basisonderwijs.
Sta jij met een positieve instelling in het leven en speel je graag een belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen en de organisatie? Ben je enthousiast en denk je dat je talenten een goede aanvulling zijn voor ons? Wil je aan de slag bij een snelgroeiende organisatie die zich steeds blijft ontwikkelen? Dan komen we graag met je in contact!

Vacatures (2)

 
 

Open sollicitatie

We kunnen niet zonder deskundige professionals

We leggen de lat hoog als het gaat om de verzorging en de brede ontwikkeling van het kind. Dat kan niet zonder deskundige professionals. Zij zijn de kostbaarste bron van het IKC. In ons beleid is zorg en ontwikkeling voor hen en van hun loopbaan van groot belang. Een goed en plezierig IKC kenmerkt zich door een gezond werkklimaat. Dit wordt medebepaald door een prettige collegiale samenwerking en goede leiding.


 
 

Wij ‘ontzorgen’ de ouders praktisch door onze brede openingstijden”
Inge de Vries, VCOG Kinderopvang