IKC de Kleine Wereld

Peuteropvang IKC Kleine Wereld

Nieuwkomersschool
Onze peuteropvang is er speciaal voor nieuwkomers tussen de 2 en 4 jaar. Kinderen kunnen vier ochtenden per week komen spelen. Als kinderen groter worden, groeit ook de wereld om hen heen. Ze hebben de behoefte hun omgeving te ontdekken. De peuteropvang is dan een avontuurlijke plek, helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. Spelenderwijs laten we kinderen kennis maken van de Nederlandse taal.
Onze vakkundige pedagogisch medewerkster draagt zorg voor een veilige omgeving, waarin uw peuter zich optimaal kan ontwikkelen en kan genieten van spel en andere activiteiten. Daarnaast mogen de peuters samen spelen en ontdekken. Wij hebben een eigen peuterlokaal, dat warm en gezellig is ingericht.

Kortom: een goede voorbereiding op de basisschool!
We verwelkomen uw kind graag bij peuteropvang De Kleine Wereld. Bel voor een rondleiding of ga naar onze website voor meer informatie.

Peuteropvang De Kleine Wereld
S.S. Rosensteinlaan 21
9713 AT Groningen
Tel: 050-3181710

peuteropvangdkw@vcogkinderopvang.nl

Tarieven

U kunt de tarieven hier bekijken.

Wat moet u doen als ouder/verzorger als u uw kind wilt aanmelden bij VCOG Kinderopvang?

 

U kunt uw kind aanmelden via de volgende stappen:

Stappen:

  1. Ga naar Inschrijven bij VCOG kinderopvang
  2. Vul alles in wat gevraagd wordt in het scherm dat zich opent
  3. U kunt evt. opmerkingen of vragen die u hebt, kwijt in het scherm ‘opmerkingen’. De planningmedewerker van VCOG Kinderopvang neemt contact met u op om de vragen te beantwoorden.